Gratis tekening met 3D functie.

Dat klinkt natuurlijk hardstikke gaaf en fijn om een beeld te vormen!


Afgelopen jaren kwam ik bij veel verschillende klanten en daarbij is bij mij elke keer het doel geweest om me te verplaatsen in de klant die tegen over mij stond.

iedereen heeft namelijk een eigen beeldvorming en wensenlijstje, enkel konden vele mensen zich niet voorstellen hoe de tuin er na opsomming van ideeen daadwerkelijk uit kwam te zien, of terwijl geen beeldvorming hebben kunnen maken. 

Ik probeer altijd zo goed mogenlijk een beeld te schetsen alleen begon bij mij door de jaren heen het kwartje te vallen.


Toen kwam de gedachtegang; wat zou ik zelf van voorstelling kunnen maken als leek op een gebied waar ik geen verstand van heb? Conclusie niks tot nauwelijks dus.


 De eerste jaren heb ik op basis van uurtarrief tekeningen gemaakt. Al snel ontdekte ik dat dat niet ging werken. Er gaan teveel uren in zitten en met een naar gevoel een rekening sturen. Dat beviel mij niet.


Zoals ik ondertussen al bij vele klanten heb aangeboden en met succes is het volgende;

Het gratis aanbieden van een 1e opzetje in 3d. En daarbij dus helpen uitdenken van het toekomstige tuinplan. Wilt u het gewijzigd hebben? Of mischien wel 4x? Geen probleem dit is allemaal mogenlijk, geheel kostenloos.

Dit kan puur omdat mijn werk als een hobby aanvoelt. 


Tot slot hoop ik natuurlijk dat ik het 3d ook mag realiseren in het echt daar is mijn dank dan groot voor!


Bent u nieuwschierig geworden? Wacht dan niet langer en durf de uitdaging samen met mij aan te gaan.


Contact opnemen kan op de contact pagina!